«Літні тераси - ігровий майданчик для оздоровлення дошкільнят» Брав участь

Доданий
31.07.2019
Номер
7
Освіта

З метою організації успішного літнього відпочинку та оздоровлення в умовах дошкільного закладу, максимальне можливе перебування дітей на свіжому повітрі тераси, веранд.

Автор проєкту
Любов
Любов Магеря
Бюджет
100 000 грн
Розрахунок бюджету
Район
смт Софіївка

Опис

Мета проекту

Метою проекту є організація ефективного літнього відпочинку та оздоровлення дітей в умовах дошкільного закладу, сприяння зміцнення їх здоров'я, фізичного розвитку та достатньої рухової активності, в рамках вищевказаного є максимальне перебування дітей на свіжому повітрі веранди під час несприятливих погодних умов, шкідливого впливу сонячного проміння та дії на організм високої температури повітря влітку. Такі веранди можна використовувати для проведення колективних занять та занять з невеликими групами, прийняття сонячних та повітряних ванн, виконання комплексів фізкультурно – оздоровчих заходів, щоденної ранкової гімнастики, гімнастики після сну, ігор.
Тому нам так важливо відбудувати тераси Софіївського комунального ДНЗ «Чайка», що були пошкоджені під час негоди 02.07.2019 року: повністю повалені сильним вітром. Після встановлення нових терас ми знову відновимо проведення навчання, дозвілля та розваг для своїх дітей та їх батьків.

Проблема

Проблематикою проекту є незадовільний стан приміщень веранд Софіївського комунального ДНЗ «Чайка», після пошкодження несприятливими погодними умовами 02 липня 2019 року, що унеможливлює проведення повноцінного літнього відпочинку дітей, їх оздоровлення та можливості проведення різноманітних занять та ігор. Встановлення нових енергозберігаючих металопластикових веранд дасть можливість захистити їх внутрішній простір від вітру та вологи, створить затишок і комфорт та ми будемо мати приміщення, що дає додаткове повноцінне вільне місця для навчання та дозвілля.

Пропоноване рішення щодо розв'язання проблеми і його обґрунтування

Замінити старі деревяні тераси на нові металопластикові енергозберігаючі, що забезпечить безпечні умови перебування на території веранд, як дітей так і вихователів..

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Дошкільнята, батьки та педагогічні працівники СКДНЗ «Чайка»

Інформація щодо очікуваних результатів у разі реалізації проекту

Покращення матеріально – технічної бази закладу, створення умов для ігрової діяльності дошкільнят, проведення занять на свіжому повітрі.

Ризики (перешкоди) у реалізації проекту, на які слід звернути увагу

Недостатньо коштів для побудови терас, веранд, непідтримка проекту мешканцями громади.

Чи ознайомлені ви з положенням про Бюджет участі Софіївської ОТГ?

Так.
так

Інформація про співфінансування

За підтримки батьків та інших спонсорів буде проведено внутрішнє облаштування веранд.

Співавтори

відсутні

Я посадова особа

Ні.
ні

Фотографії