Створення рекреаційної зони відпочинку в смт Софіївка Брав участь

Доданий
31.07.2019
Номер
9
Навколишнє середовище

Створення комфортного та безпечного місця відпочинку для всієї сім'ї на березі водойми.

Автор проєкту
Віталій
Віталій Хомюк
Бюджет
100 000 грн
Розрахунок бюджету
Район
смт Софіївка

Опис

Мета проекту

В селищі Софіївка проживає близько 6 тисяч жителів. Основним місцем відпочинку яких була водойма між вулицями Шевченка та Зоряна. Тривалий час на пляж не звертали уваги, бо місцеві жителі були незадоволені постійним шумом біля їхніх осель. Це призвело до місцевої екологічної катастрофи. Пляж розмило, вода підійшла дуже близько до будинку рибалки. В результаті мешканці залишились без єдиного місця відпочинку. Виникла нагальна потреба відновлення пляжу та створення рекреаційної зони для місцевих мешканців, а особливо для дітей, які влітку більшу частину свого часу завжди проводили саме на цій водоймі. Місце обрано зі сторони вул. Степової, щоб не заважати приватному сектору. В результаті виконання проекту буде створено сучасну рекреаційну зону, яка буде використовуватись для відпочинку жителів селища та його гостей.

Проблема

Відсутність комфортного місця відпочинку.

Пропоноване рішення щодо розв'язання проблеми і його обґрунтування

В результаті виконання проекту буде створено сучасну рекреаційну зону, яка буде використовуватись для відпочинку жителів селища та його гостей.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Всі мешканці та гості нашого селища.

Інформація щодо очікуваних результатів у разі реалізації проекту

В результаті створення рекреаційної зони біля водойми збільшиться кількість місцевого населення, яке буде брати участь в активному відпочинку.

Ризики (перешкоди) у реалізації проекту, на які слід звернути увагу

ризик мінливості ринку та можливого підвищення цін на сировину та готові товари. Для збільшення строку реалізації зупинки проводити постійний контроль над якістю проведених робіт під час встановлення.

Чи ознайомлені ви з положенням про Бюджет участі Софіївської ОТГ?

Так.
так

Інформація про співфінансування

відсутня

Співавтори

Горпенко Едуард Сергійович

Я посадова особа

Ні.
ні