Актова зала КЗ «Новоюлівська загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів» На реалізації

Доданий
26.08.2021
Номер
3
Культура

Нова освітня програма передбачає забезпечення всебічного розвитку дитини та її талантів. Для реалізації цього завдання необхідна актова зала, у якій проводяться всі шкільні свята, заняття із обдарованими дітьми, репетиції та вистави.Створення актової зали дасть змогу об’єднати людей різних поколінь і різних місць проживання, дати дітям відчути радість дитинства та підтримку близьких людей.

Автор проєкту
Ліна
Ліна Олійник
Бюджет
200 000 грн
Розрахунок бюджету
Район
с Новоюлівка
Адреса
Софіївський район, Новоюлівка

Опис

Мета проекту

Школа — це сучасний навчальний заклад, діяльність якого спрямована на особистість кожного учня, розвиток його талантів та здібностей. Тому в школі необхідно створити належні умови для проведення виховних заходів, гурткової роботи, забезпечити дітям можливість розвивати свої таланти.

Проблема

За останні роки Новоюлівська школа не мала приміщення для проведення свят та різноманітних заходів. Усі вони проходять на шкільному подвір’ї, коли дозволяють погодні умови, а за негоди у коридорі корпусу початкової школи, який наразі визнано аварійним. Кожного разу монтується тимчасова імпровізована сцена, напроти неї ставляться стільці для учнів, працівників школи, запрошених. Школа завжди була культурним осередком, об’єднувала людей різних вікових поколінь. Зараз такої можливості позбавлені і мешканці Новоюлівки та таких прилеглих сіл. Не можуть учні школи і прийняти у себе у гостях учнів інших шкіл. Ця проблема дуже хвилює як весь колектив школи, так і місцевих мешканців.

Пропоноване рішення щодо розв'язання проблеми і його обґрунтування

Пропонується оформити актову залу у вільному приміщенні школи. На сьогодні є лише приміщення, яке має гарне природне освітлення, тепле взимку, просторе, розділене колонами, які дадуть змогу створити сцену та місце підготовки до виступів. На ремонт школа не має коштів. Для повноцінного функціонування актової зали потрібно поміняти вікна на металопластикові, відремонтувати стелю, підлогу, змонтувати сцену та придбати стільці.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

У разі реалізації даного проекту актова зала зможе виконувати функції громадського простору для жителів всієї Софіївської ОТГ та може бути використана впродовж робочого часу з 8.00 до 17.00 будь-якою категорією мешканців громади для реалізації власної програми дій. Наприклад, засідання клубів по інтересам, зустрічі з фахівцями різних галузей, проведення профорієнтаційних заходів серед випускників школи закладами освіти різних рівнів. А головне - розширить сферу дозвіллєвої самореалізації всіх учнів школи. Отже головними бенефіціарами проекту є всі учні школи, їх батьки, працівники школи та місцеві жителі.

Інформація щодо очікуваних результатів у разі реалізації проекту

Проведення репетицій і виступів в тому ж самому приміщені (актовій залі) дозволить учням школи в повній мірі вікрити свій потенціал, дасть відчуття простору та збільшить морально-естетичне задоволення гостей заходів.

Ризики (перешкоди) у реалізації проекту, на які слід звернути увагу

Немає

Чи ознайомлені ви з положенням про Бюджет участі Софіївської ОТГ?

Так.

Інформація про співфінансування

Жителі громади - 15,36%

Співавтори

Немає