Встановлення автобусних зупинок на території села Миколаївка та селища Лошкарівка На реалізації

Доданий
30.07.2019
Номер
5
Дорожнє господарство

На території Миколаївського старостинського округу є декілька автобусних зупинок, стан яких бажає бути набагато кращим, аніж зараз.

Автор проєкту
Анатолій
Анатолій Дюжник
Бюджет
50 000 грн
Розрахунок бюджету
Район
с Миколаївка
Адреса
Софіївський район, Миколаївка

Опис

Мета проекту

Головною метою проекту є створенняналежних та безпечних умов для очікування жителями рейсового та шкільного транспорту. Встановлення та благоустрійавтобуснихзупинок, дозволить пасажирамсховатисявідснігу, дощу, іншихнесприятливихкліматичних умов.Даний проект у повній мірі відповідає стратегії розвитку Софіївської селищної ради, адже створення безпечних та комфортних умов для жителів усієї території громади-запорука покращення якості життя та збереження здоров'я.
У разі перемоги вищевикладеного проекту, обов'язковою умовою є рішення місцевого органу виконавчої влади про конкретне місце влаштування нових зупинок.

Проблема

На території Миколаївського старостинського округує декілька автобусних зупинок, стан яких бажає бути набагато кращим, аніж є зараз. У зв ’язку з цим, люди постійно скаржаться, що чекаючи автобус у дощову чи снігову погоду, а це особливо стосується дітей та людей похилого віку, які їдуть до школи, лікарні, районного центру, повністю промокають та їх замітає снігом. Особливо це стосується місць, де зупинки ніколи не було, а пасажирів багато.
Щобвирішитидану проблему потрібновстановити в місцях, де зупиняютьсярейсовий та шкільний автобуси – пристойні зупинки. В даномупроектіпропонуєтьсявстановитиавтобуснузупинку по вул. Шкільна у с. Миколаївка, де автотранспортом користуються жителі прилягаючих вулицьУлітіна (верхньої частини), Глінки та 30 Січня (усього мешканців – 173 особи, з них дітей шкільного віку – 13 осіб) та по вул. Привокзальна у сел. Лошкарівка ( усього мешканців – 260 осіб, з них дітей шкільного віку -21 особа).

Пропоноване рішення щодо розв'язання проблеми і його обґрунтування

Щоб вирішити дану проблему потрібно встановити в місцях, де зупиняються рейсовий та шкільний автобуси – пристойні зупинки. В даномупроектіпропонуєтьсявстановитиавтобуснузупинку по вул. Шкільна у с. Миколаївка, де автотранспортом користуються жителі прилягаючих вулиць Улітіна (верхньої частини), Глінки та 30 Січня (усього мешканців – 173 особи, з них дітей шкільного віку – 13 осіб) та по вул. Привокзальна у сел. Лошкарівка ( усього мешканців – 260 осіб, з них дітей шкільного віку -21 особа).

Обґрунтування бенефіціарів проекту

результатами реалізації даного проекту, зможуть користуватись усі без виключення вікові групи мешканців, починаючи від дітей шкільного віку, закінчуючи людьми похилого віку. Буде організовано безперешкодний, безпроблемний та безбар'єрний доступ людей з інвалідністю та маломобільних груп населення до зупинки.

Інформація щодо очікуваних результатів у разі реалізації проекту

за результатами встановлення автобусних зупинок для маршрутного та шкільного транспортних засобів, буде створено сприятливі умови для громади села Миколаївка та селища Лошкарівка Миколаївського старостинського округу під час очікування транспорту, безпечні для здоров'я умови перебування на зупинці та покращення інфраструктури вищевказаних населених пунктів.

Ризики (перешкоди) у реалізації проекту, на які слід звернути увагу

ризик мінливості ринку та можливого підвищення цін на сировину та готові товари. Для збільшення строку реалізації зупинки проводити постійний контроль над якістю проведених робіт під час встановлення.

Чи ознайомлені ви з положенням про Бюджет участі Софіївської ОТГ?

Так.
так

Інформація про співфінансування

Матеріали для встановлення автобусних зупинок будуть придбані мешканцями сел. Лошкарівка та с. Миколаївка (вул. Шкільна, Глінки, Улітіна, 30 Січня) як внесок у розвиток громади.
Прибирання території та встановленняавтобусних зупинок у сел. Лошкарівка та с. Миколаївка буде проведено мешканцями громади безкоштовно.

Співавтори

відсутні

Я посадова особа

Ні.
ні

Фотографії