Відкритий молодіжний креативний простір для молоді Запорізького старостинського округу На реалізації

Доданий
31.07.2019
Номер
8
Культура

МОЛОДІЖНИЙ ПРОСТІР - це середовище спілкування, соціальних ініціатив, особистого розвитку, навчання, творчості та активного дозвілля для молоді.Створення молодіжного простору дозволив би молоді раціонально і з користю використовувати свій час,виявити всі свої приховані таланти, відпочити в компанії однолітків.Простір організовує культурний відпочинок і різноманітну діяльність молоді у вільний час.

Автор проєкту
Тетяна
Тетяна Демченко
Бюджет
50 000 грн
Розрахунок бюджету
Район
с Запорізьке
Адреса
Постного вулиця, Софіївський район, Запорізьке

Опис

Мета проекту

Метою створення простору є сприяння соціалізації та самореалізації молоді, інтелектуальному розвитку, реалізації творчого потенціалу молоді. Створення молодіжного простору дозволив би молоді раціонально і з користю використовувати свій час, виявити всі свої приховані таланти, відпочити в компанії однолітків, дізнатися останні новини в галузі науки, моди, шоу-бізнесу. Простір організовує культурний відпочинок і різноманітну діяльність молоді у вільний час, щоб дати можливість кожному освоїти сучасні способи використання вільного часу і допомогти стати цікавим, корисним і активною людиною.

Проблема

У селі відсутній простір, де б молодь могла реалізовувати себе. Це призводить до того, що студенти, старшокласники і молоді люди до 35 років проводять вільний час і реалізують себе, як особистість в розважальних центрах, що призводить до агресивної поведінки молодого покоління.
Наразі для більшої частини молоді відсутні умови для повноцінного та всебічного особистого розвитку, реалізації творчих здібностей.
Відсутність затишного простору з необхідним обладнанням та достатнім місцем для відпочинку та роботи.

Пропоноване рішення щодо розв'язання проблеми і його обґрунтування

Вирішенням проблеми із відсутністю місця де молодь могла б повноціно розвивати свої вміння та навички, таланти, спілкуватись із однолітками, планувати та організовувати заходи, та просто з користю і задоволенням відпочивати - є молодіжному просторі. Реалізація проекту допоможе молоді працювати в команді та буде всебічно розвивати її здібності.

Цей простір надасть можливість:
- Планувати та реалізовувати заходи та ідеї для молоді;
- Брати участь у тренінгах ( які будуть проводитися у центрі);
- Повноцінно розважатися (дивитися спортивні заходи, переглядати улюблені фільми, грати в настільні ігри та просто навчатися)
- Проводити та брати участь у майстер-класах.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Молодь с. Запорізьке та с. Братське, в кількості 170 чоловік.

Інформація щодо очікуваних результатів у разі реалізації проекту

В результаті створення молодіжного простору підвищиться комунікативні навички молоді, розвиток самоорганізованості, відповідальності, залучення молоді до громадського життя села.Збільшиться кількість молоді, яка буде відвідувати та брати участь в активному відпочинку, навчанні.
Також при можливості цікаво проводити час зменшується тяга до шкідливих звичок (тютюнопаління, алкоголь).

Ризики (перешкоди) у реалізації проекту, на які слід звернути увагу

- відсутність фінансування;
- не підтримка населення;

Чи ознайомлені ви з положенням про Бюджет участі Софіївської ОТГ?

Так.
так

Інформація про співфінансування

Софіївська ОТГ

Співавтори

Співавтори відсутні

Я посадова особа

Так.
так

Фотографії