Облаштування паркової зони в селі Петрове по вулиці Центральній На реалізації

Доданий
30.08.2020
Номер
11
Інше

Створення умов для повноцінного відпочинку та проведення змістовного дозвілля мешканців та гостей с. Петрове шляхом облаштування паркової зони на місці руїн колишнього клубу та прилеглої території.

Автор проєкту
Світлана
Світлана Петлик
Бюджет
100 000 грн
Розрахунок бюджету
Район
с Петрове
Адреса
Софіївський район, Петрове

Опис

Мета проекту

Метою проекту є створення умов для повноцінного відпочинку та проведення змістовного дозвілля мешканців та гостей с. Петрове шляхом облаштування паркової зони на місці руїн колишнього клубу та прилеглої території.

Проблема

Однією з проблем нашого села є відсутність комфортних умов для відпочинку та проведення дозвілля мешканців села. Адже вже майже 20 років в селі не працює клуб (будівля якого внаслідок пожару майже повністю зруйнувалась). Це призводить до того, що діти та молодь проводять своє дозвілля в небезпечних місцях, а люди старшого віку позбавлені можливості культурного спілкування та відпочинку.

Пропоноване рішення щодо розв'язання проблеми і його обґрунтування

В ході реалізації проекту планується розчищення площадки і її розпланування, побудова садово-паркових доріжок з розбиттям клумби в центрі , встановлення лавок і сміттєвих урн, а також облаштування велопарковки. А шлак з якого були вилиті стіни клубу і будівельні відходи будуть використані для ремонту дорожного покриття вулиць села.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Проект забезпечить жителів та гостей села публічним простором для комфортного перебування, зустрічей та відпочинку. Мешканці села всіх вікових категорій, а особливо мами з малими дітками та люди похилого віку матимуть місце для відпочинку, коли перебуватимуть у справах в центрі села та для проведення дозвілля. Це сприятиме підвищенню комфортності проживання людей у селі. До того ж спільна справа сприятиме згуртованості сільської громади, стане прикладом дбайливого ставлення до території села.

Інформація щодо очікуваних результатів у разі реалізації проекту

Це сприятиме підвищенню комфортності проживання людей у селі. До того ж спільна справа сприятиме згуртованості сільської громади, стане прикладом дбайливого ставлення до території села.

Ризики (перешкоди) у реалізації проекту, на які слід звернути увагу

Інфляція і нестабільність цін.

Чи ознайомлені ви з положенням про Бюджет участі Софіївської ОТГ?

Так.
Так ознайомлена

Інформація про співфінансування

-

Співавтори

-

Фотографії

Файли