Садочок дитячої мрії На реалізації

Доданий
21.08.2020
Номер
5
Освіта

Для повноцінного, цікавого та активного дозвялля дітей на майданчиках садочка передбачається облаштування ігрових комплексів з сюжетно-рольовими елементами. Раціональне чергування різних елементів зробить прогулянку для наших вихованців цікавою та захопливою, забезпечить оздоровлення та добрий відпочинок, покращить атмосферу подвір'я.

Автор проєкту
Бюджет
50 000 грн
Розрахунок бюджету
Район
смт Софіївка
Адреса
вул. Молодіжна, 7, смт Софіївка

Опис

Мета проекту

Облаштувати майданчики садочка безпечними ігровими елементами, які б відповідали сучасним європейським стандартам, урізноманітнити дозвілля дошкільнят - зробити прогулянки на свіжомі повітрі більш цікавими для малечі.

Проблема

Нашому садочку вже 42 роки, тому майданчики для прогулянок зношені часом. Більша частина елементів демонтована, тому майданчики мають спустошений вигляд. Ті елементі, що залишились виготовлені з придметів побуту, автомобільних шин, металевих бочок та ін.

Пропоноване рішення щодо розв'язання проблеми і його обґрунтування

Ця проблема передбачає виконання робіт із придбання та установки нового обладнання. Завдяки реалізації проекту будуть створені комфортні умови для малюків ДНЗ, а саме: їх перебування на подвір'ї. Таким чином буде досягнуто подвійний результат – благоустрій закладу та формування безпеки життя у підростаючого покоління. Сприятиме популяризації дошкільної освіти та підвищенню іміджу СК ДНЗ "Берізка" зокрема.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Діти від 2 до 6 років (близько 140 чоловік)

Інформація щодо очікуваних результатів у разі реалізації проекту

Реалізація проекту передбачає виконання заходів, які покращать умови перебування на подвір'ї, створять сприятливе середовище для повноцінного, гармонійного розвитку дітей. Покращиться естетичний вигляд подвір'я. Адже комфортний і затишний дитячий садок – запорука збереження життя і здоров’я дитини, основа створення належних, комфортних умов для учасників навчально-виховного процесу.

Ризики (перешкоди) у реалізації проекту, на які слід звернути увагу

В наявності інфляції та інших економічних процесів в Україні можуть змінитися ціни на матеріали для виготовлення обладнання.

Чи ознайомлені ви з положенням про Бюджет участі Софіївської ОТГ?

Так.

Інформація про співфінансування

Доставка та встановлення обладнання буде здійснена відповідною фірмою, що має ліцензію на дані роботи, оплата - за кошти не заборонені законом.

Співавтори

Хорошун Наталя

Фотографії